Om Dokus

Integrer Dokus i din nettbutikk

Integrer Dokus i din nettbutikk

Driver du nettbutikk, og ønsker å automatisere faktureringen? I tillegg til å tilby en solid og brukervennlig nett-tjeneste, tilbyr vi tilgang til funksjonene i Dokus gjennom et programmeringsgrensesnitt (API).

Se vår side på GitHub for eksempelkode og teknisk informasjon.

Fordeler med å integrere med Dokus

Send fakturaer og følg opp betaling enkelt og greit

Du kan enkelt sende fakturaer til kunder fra ditt eget system med Dokus API. Det er like enkelt å sende fakturaene på e-post og papir, og du kan følge opp at kundene betaler i tide.

Fakturaer kan eksporteres og importeres til regnskapet

Dokus kan eksportere sendte fakturaer for direkte import i de vanligste regnskapssystemene. Unngå dobbeltarbeid med bilagsregistrering for regnskapsføreren din, og reduser dine regnskapskostnader.

Ingen etablerings- eller oppstartskostnader

Vi tar ingen etablerings- eller oppstartskostnader, og du kan bruke Dokus API helt uten faste kostnader. Du betaler kun per faktura du sender, og kan selv dekke alle dine kostnader ved å legge et lite fakturagebyr på fakturene du sender.

Overhold regler og krav

Dokus gjør det enkelt å utstede lovlige fakturaer, som overholder krav til f.eks. purregebyr. Istedenfor å bruke tid på å utvikle et omfattende fakturasystem selv, kan du bruke Dokus sin funksjonalitet enkelt og greit.

Vil du integrere Dokus i ditt eget system? Kontakt oss, så hjelper vi deg videre!